New
Կամո Թովմասյան՝ հայկական HoReCa ոլորտի զարգացման ու հանրահռչակման առաջամարտիկը

Կամո Թովմասյան՝ հայկական HoReCa ոլորտի զարգացման ու հանրահռչակման առաջամարտիկը

Կամո Թովմասյան՝ հայ բլոգեր, հաղորդավար, միջոցառումների կազմակերպիչ և «Կամո Բլոգ» (Kamo Blog) կայքի հիմնադիրը, արդեն ավելի քան 20 տարի հետևում է մշակութային, HoReCa և հյուրանոցային-ռեստորանային միջավայրի զարգացումներին։ Նրա գործունեությունը այնպիսի ներդրում է ունեցել, որը հնարավոր է գնահատել ոչ միայն որպես բլոգինգ, այլև բոլոր ոլորտային դերակատարների համար ուղղորդող և ոգեշնչող գործ։

Կամոյի աշխատանքը առանձնահատուկ է նրանով, որ նա միշտ անաչառ և պրոֆեսիոնալ է մոտեցել իր գործունեությանը. նա խորությամբ ուսումնասիրում է յուրաքանչյուր իրադարձություն, լուսանկար և նյութ, ներկայացնելով ճշմարտացի, լիարժեք և հետաքրքիր տեղեկատվություն։ Նրա լուսաբանման ոճը զերծ է կարճաժամկետ շտապողականությունից և «կես կատակ, կես լուրջ» մոտեցումներից, որոնք հաճախ են հանդիպում:

Որպես Հայաստանի HoReCa ոլորտի առաջին և առավել ազդեցիկ բլոգերներից մեկը, Կամոն ոչ միայն լուսաբանում է ոլորտի նորություններ, այլև նպաստում դրա զարգացմանը՝ բարձրացնելով գիտակցությունը և հանրային հետաքրքրությունը։ Նրա գործունեությունը ազդեցություն է ունեցել ոլորտի պրոֆեսիոնալիզմի վրա, նպաստելով որակյալ ծառայությունների, նոր գաղափարների և ստեղծարար նախաձեռնությունների տարածմանը:

Կամոյի գործունեության ընթացքում մի շարք հաջող նախագծեր ու նախաձեռնություններ առանձնահատուկ նշանակություն ունեն. նա լուսաբանել է հայկական խոշոր հյուրանոցային բացումների և ռեստորանային միջոցառումների, կազմակերպել և պրոդյուսինգ է արել ֆոտոնախագծեր, որոնք բացահայտել են նոր սերնդի մասնագետների տաղանդը և բարձրացրել ոլորտի իմիջը։ Նրա աշխատանքը աջակցել է բլոգերների, լուսանկարիչների և միջոցառումների կազմակերպիչների միջև ստեղծարար կապերի ստեղծմանը, ինչն անմիջականորեն նպաստել է HoReCa ոլորտի զարգացմանը:

ArmHoreca-ի կողմից, Կամո Թովմասյանը գնահատվում է որպես այն դեմքը, ով ոչ միայն հետևել է ոլորտի դինամիկ փոփոխություններին, այլև առաջ մղել է դրանք. նրա անաչառությունը, աշխատասիրությունը և մշտական ներկայությունը դարձրել են նրան նմանակելի օրինակ երիտասարդ մասնագետների համար, իսկ նրա ներդրումը հայկական HoReCa-ի հանրահռչակման և ճանաչելիության գործում՝ անգնահատելի է:

Կամո Թովմասյանի աշխատանքը ցույց է տալիս, թե ինչպիսի ազդեցիկ և կարևոր դեր կարող է ունենալ բլոգերը՝ ոլորտի զարգացման գործում, երբ նրա մոտեցումը անկեղծ, պրոֆեսիոնալ և հետևողական է: Նա ոչ միայն լուսաբանում է իրադարձությունները, այլև ձևավորում է լսարանի ընկալումները, բարձրացնում ոլորտի պրոֆեսիոնալ չափանիշները և ոգեշնչում նոր սերնդին՝ սիրել և զարգացնել հայկական HoReCa միջավայրը:

Comments are closed.