Այս ամսաթիվը սահմանվել է 2004 թվականին Խոհարարների համաշխարհային ասոցիացիայի (Worldchefs) նախաձեռնությամբ: Այս կազմակերպությունն, ի դեպ, ունի ավելի քան 10 միլիոն անդամ՝ խոհարարական մասնագիտության ներկայացուցիչներ աշխարհի 100 ասոցիացիաներից։
Խոհարարի մասնագիտությունը ռեստորանային բիզնեսի ամենակարևոր մասն է, որը պահանջում է ոչ միայն հմտություն, այլև հսկայական աշխատանք։ Խոհարարներն անգնահատելի ներդրում ունեն գաստրոնոմիական մշակույթի զարգացման գործում։
Մենք մեր խորին հարգանքն ու երախտագիտությունն ենք հայտնում նրանց ամենօրյա աշխատանքի համար, որը հյուրերին տալիս է յուրահատուկ համային փորձ և խոհարարությունը դարձնում իսկական արվեստ: Մաղթում ենք հաջողություն, մասնագիտական վերելք և նորանոր ձեռքբերումներ այս պատասխանատու ոլորտում:
Armhoreca-ն շնորհավորում է խոհարաուական արվեստի բոլոր մասնագետներին👨🍳❤️
Leave a Reply